Blog - szeptember 2011

Szeptemberi motorozás 1-2. nap

13 év
karcsika küldte be időpontban

Hétfő reggel 9:00 van. Sanyi barátom a VTX-el már az utca végén pöfög, és nehéz összekeverni a motorját mással, mivel egy komoly Vance & Hines kémény van felszerelve a bringára. Szépen komótosan begurul, és a motorozás a kezdetét veszi. A cél Erdély, és Bodrogeni, ahol Öcsi már remélhetőleg feltette főni a pacallevest. Szépen és komótosan megindulunk Gyula felé, ahol átlépünk Romániába. Gyorsan egy tankolás, ugyanis a szomszédnál 30 forinttal kevesebb a 95-ös benzin mint nálunk.


Augusztusi motorozás 20. nap

13 év
karcsika küldte be időpontban

Elérkezett az utolsó napunk ebből a motorozásból. Reggel kinézek az ablakon, és tejföl-szerű köd van. Újfaluba már megérkezett az ősz. Szépen összepakoljuk a cuccainkat, és megyünk reggelizni. A reggelihez természetesen jár, a hegyen gyűjtött gyógynövényekből főzött tea is. 3 nagy bögrével iszok meg, hiszen ki tudja, hogy mikor ihatok megint. Szépen megesszük a reggelinket, és én még gyorsan átmegyek a szomszédba, egy kávét meginni. Az elköszönés nagyon nehezen megy, és elindulni csak 10 óra előtt egy picivel tudunk. Ez nem is nagy baj, mert legalább a köd oszlik egy kicsit.


Augusztusi motorozás 19. nap

13 év
karcsika küldte be időpontban

A reggel 6kor való kelés már a védjegyünké vállt ezen az úton. Ma sem történt máshogyan. Éppen csak világosodik odakint, és már fent vagyok, pedig ha valahol jót lehet aludni, az Doug motoros tábora. Jó levegő, puha ágy, finom vacsora, meg egy kis Sumeszko. Szerencsére hamar visszaalszok, és csak 8 körül nyitom ki újra a szemem. Ivoval megegyeztünk, hogy fél kilencre szervírozza a reggelit. A reggeli elfogyasztása után egy gyors tusolás, mivel az éjjel sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást, és végre van víz a csapban. A tusolás után szinte új ember lettem.