Blog - szeptember 2015

Baltikum #14

13 év
karcsika küldte be időpontban

Elérkezett az utolsó motoros nap, és én készen állok. :-)
Reggel nem túl korán nekifogok a hazafelé vezető útnak. A Lengyeleknél a főútvonalon az apróbb települések szinte egymást érik. Ezért nem is igazán jól lehet haladni. Kínoz a meleg is, van vagy 35fok árnyékban. 150kilcsi megtétele után kiállok egy kis kávézónál egy frissítőre, meg egy kis vízivásra.


Baltikum #13

13 év
karcsika küldte be időpontban

Reggeli nincs, úgyhogy csak simán elindulok. :-)
Ma szeretnék Lublinba eljutni, hogy az utolsó nap egyben haza tudjak érni. Az út kissé unalmas, és forró is. Itt már érződik a nyár, nincs mese. Lublinban felszaladok az idefelé vezető úton már megismert Hostelbe, ahol a recepciós nagy szeretettel fogad. Felviszem a cuccaimat, kicsit dumázunk, majd letusolok. Nagyon rám fért már. Vacsora, és egy jó hideg üdítő elfogyasztása után egy kicsi sétálás a városban, és nézelődés következik.


Baltikum #12

13 év
karcsika küldte be időpontban

Reggel nem kelek túl korán. A mai cél: Vilnius. Az út szintén nem hosszú, alig 300km. Vilniusban szerencsém van. Az első Hostelhez hajtok, ahol csak 8euro az ágy. Szépen felcuccolok, elteszem a motort majd nekiindulok az óvárosnak. Szerencsére az óváros bejárata a szállástól összesen 200 méterre van, így nem kell sokat gyaloglászni. Iszom egy hideg sört, meg eszem egy szolid nasit. Rám fér. A szállásra visszaérve egy srác jön be az ajtón, akitől a mellette levő azonnal meg is kérdezi, hogy Honnan vagy? Hungary, válaszolja.