Blog - augusztus 2013

AATBS #32

13 év
karcsika küldte be időpontban

Itthon :-)
Az eredeti terv szerint még 2 nap Kosovo lett volna, így csak 10 óra körül indultam. Az út nem éppen mondható egyhangúnak a Bolgár - Szerb határig, mivel szép dombos, és egészen tűrhetőt lehet menni. A határ előtt tankolok egy utolsó bolgár benzint, amit az iraqival ellentétben nagyon szeret Lady Carnevale. Megy tőle mint a távirat. :-)
A határnál egy kisebb tumultus van török fronton, és úgy nézem a rendszámokat, hogy a török testvéreknél egyre jobban dívik a francia meló. Egyre több a francia rendszámú autó, benne fejkendős törökökkel.


AATBS #31

13 év
karcsika küldte be időpontban

Idilevo
Ma csaptam egy kisebb kört Idilevo körül. Felmentem a Shipka emlékműhöz, ahonnan a Bulgárok harcoltak a Törökök ellen.
Gyártottunk egy pár szuper fotót Alexandruval, és jót mulattunk rajtuk. A fotózás után átmentünk a Bozludza-hoz, ami leginkább egy spaceship-hez hasonlít, és szintén lőttünk egy pár fészbúkos-pózolóst. Egyre jobban megszeretem ezt a fajta fotózást. :-D



AATBS #29

13 év
karcsika küldte be időpontban

Lozenets
Szóval, az eredeti terv úgy volt, hogy időben nekifogok a határnak, hogy ne kelljen a melegbe a határon görcsölni. Ezzel szemben sikerült elaludnom, és nyolckor kelnem. Sebaj. Nyaralós motorozás van, vagy mifene. :-)


AATBS #28

13 év
karcsika küldte be időpontban

Istanbul
Ma Istanbulban fogok bolyongani. Először a Sofya múzeum, majd a Topkapi Saray. Utána a bazár, és a fűszer-bazár. Legvégül pedig a Kék Mecset.
Szuper ajándékokat vásároltam a nőimnek a bazárban, és nagyon szuper fűszereket, és teákat a fűszer-bazárban saját magamnak.
Egy jó tanács Istanbulhoz:
Bármennyi pénzzel is fog neki az ember a bazárnak, és magának Istanbulnak, nincs az eladó, vagy bolt, aki/ahol nem lehet elverni az összeset. :-D
Holnap következik Bulgarisztán, úgyhogy időben ágyba bújok. :-)


AATBS #27

13 év
karcsika küldte be időpontban

Istanbul
A mai napban 2 dolog történt. Kaptunk egy újabb szerelmes levelet a rendőröktől, ugyanis kiderült, hogy 115km/h-val száguldottunk egy olyan úton, ahol csak 90km/h-val lehet.
A második jó dolog az az, hogy elhagytam a kedvenc bicskámat. Megettem egy barackot, elmostam, feltettem a motor tetejére, és a nagy kavarodásban elindultam úgy, hogy nem tettem zsebre. Mérges, és zaklatott lettem, hogy a fene essen bele. :-(


AATBS #26

13 év
karcsika küldte be időpontban

Kemer
A mai nap a nyaralásról, azaz a merülésről szól. Reggel 8 után kigyalogolok a kikötőbe, ahol már várnak az ismerősök, és már javában rakják a palackokat a hajóra. Imádom a 200 bar nyomást a palackban. Fincsi. :-D
Az első merülés kicsit uncsi, mivel a part mellett megy a bóklászás, és igazából max. 10 db érdekes halat láttam.