Blog - július 2014

R2D #5

13 év 1 hónap
karcsika küldte be időpontban

Rabat

Ma nem lesz kemény nap. Csak Rabatba kell lejönnöm, hogy holnap megpróbáljam sínre tenni a mauritán vízumom. A nagykövetségen 20 euro a határon állítólag felvehető, de ott 50 euro. Megpróbálok holnap eltaxizni a nagykövetségre, hogy ott vegyem meg a vízumom. Valahogy nem lenne szerencsés, ha a határon derülne ki, hogy még sincs mód és lehetőség a vízum felvételére.


R2D #4

13 év 1 hónap
karcsika küldte be időpontban

Tétouan

Reggel elstartoltam a szállásról, és elkezdtem lefelé jönni, hogy sikerüljön ma átjönni Marokkóba. A pálya szokás szerint unalmas volt, de legalább jó tempóban tudtam haladni. Olyannyira jó tempót jöttem, hogy egy benzinkúton az ebéd fogyasztása közben azon tanakodtam, hogy mi lenne, ha még ma átjönnék Marokkóba. Vettem egy kompjegyet, majd felsorakoztam a többiekkel a kikötőben. Néztem, hogy miként imádkoznak a nők és férfiak, és közben azon tanakodtam, hogy vajon Allah segít nekem is az utamon? Remélem igen.


R2D #3

13 év 1 hónap
karcsika küldte be időpontban

Uncsi volt a mai nap. Viszont jól haladtam. Ha minden jól megy, holnap már Algecirasban fogok tartózkodni. Ami még nagyon fontos az az, hogy a Spanyol bikafuttatók sokkal olcsóbbak mint a Franciák.


R2D #2

13 év 1 hónap
karcsika küldte be időpontban

Garons

Szokás szerint korán kelek. Valami miatt nem tudok aludni, amikor lehet. A szálláson elfogyasztjuk a reggelit, ami 3 euro, és a szépen felcuccolt motorral nekivágok a Franciáknak. a benzin literje horrorisztikus, hajszál híján 2 euro. Nagyon komoly. Az út kicsit uncsi, mivel szinte nulla a kanyarok száma, de valahogy kibírom.


R2D #1

13 év 1 hónap
karcsika küldte be időpontban

Padova

Üdvözlet Kedves Olvasóim!

Úgy volt tegnap, hogy megint motorozhatnám támadt. Reggel szépen felcuccoltam a szerszámot, és megindultam ezúttal Nyugatnak. Sanyi barátom elkísért egy kicsit, hogy legalább az elején az útnak ne legyek egyedül. Nem volt rossz dolog. Otthon szuper nyár volt, de Dunaföldvár után elkezdett szakadni az eső, úgyhogy a Balatonig szakadó esőben mentem. Vacogtam rendesen, de Nagykanizsa után alábbhagyott az eső, és kitisztult az ég. Szerencsém volt. :-)