Blog - április 2013

Áprilisi motorozás #5

13 év 2 hónap
karcsika küldte be időpontban

Gyomaendrőd

Reggel szépen felkeltünk Jánosommal az előző esti tivornya után. Szolíd reggeli, mert még megy a fogyózás. Csinosnak kell lenni, nincs mese. Meg különben is, tegnap éjszaka még volt egy kis zug-zsírosdeszka egy kis paprikával. Micsoda hanyagság! :-)


Áprilisi motorozás #4

13 év 2 hónap
karcsika küldte be időpontban

Győrújbarát
Komótosan összeszedem a csomagomat, de még így is 1-2 dolgot otthagyok a szálláson. Kicsit szétszórt vagyok na. Nincs ebben semmi rossz. Mindig megnézem elindulás előtt, hogy mi marad a tetthelyen, és ezt most is megteszem. Ennek ellenére az ebédet sikerül ott felejteni. Úgy döntök reggel, hogy beugrok megnézni Velké Popovice városát, ami mint tudjuk a focicsapatáról híres. :-)
Áprilisi motorozás

13 év 2 hónap
karcsika küldte be időpontban

Pozsony
Szombaton úgy döntöttem, hogy mostmár én is motorozok egy kicsit. Hétfőtől jó időt mond a meteo, úgyhogy nincs kecmec, el kell kezdeni ezt a szezont. Budaörsig kicsit eseménytelen az út. Megtettem már ezerszer, vagy az is lehet, hogy többször is. Az elején egy picit cidri van, de 11 körül már nagyon elviselhető a hőmérséklet. Ha vissza gondolok, hogy nem olyan régen még havazott....