Áprilisi motorozás #5

Ennyi ideje tag
2011. 04. 28., cs – 11:11
karcsika küldte be 2013. 04. 30., k – 14:12 időpontban

Gyomaendrőd

Reggel szépen felkeltünk Jánosommal az előző esti tivornya után. Szolíd reggeli, mert még megy a fogyózás. Csinosnak kell lenni, nincs mese. Meg különben is, tegnap éjszaka még volt egy kis zug-zsírosdeszka egy kis paprikával. Micsoda hanyagság! :-)

Megcélozom Budapestet, azon belül is Budát. Az egyik motoros boltban felveszem a cuccokat, amit rendeltem, és már repesztek is hazafelé. Szolnok előtt megállok a parkolóban szusszanni, és 2 perc ácsorgás után rögtön jön a parkoló lány alkalmazottja. Most direkt nem írom le, hogy mivel foglalkozik, de aki járja az országot, az tudja, hogy mit csinálnak ebben a parkolóban. :-)
Illedelmesen megköszönöm a felajánlott szolgáltatást, és már kapcsolom is az 1. fokozatot a motornak. Egy szolid gázfröcsi után repesztek hazafelé.

Élménydús volt Prága, és ha tehetném azonnal visszamennék még egy hétre. Csak sört innék, és sült csülköt ennék, mert mindkettő csudijó volt. Persze azért még az óvárosban lehetne bolyongani 1-7 napot. Sajna most csak ennyi jutott...

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.