Baltikum #8

12 years 9 months
karcsika küldte be időpontban

Kettő kemény bolyongással eltöltött nap után nekiindulok Leningrádnak. Reggel betöltöm a mociba az egyik tartalék benzines kanna tartalmát, ami visszagondolva jó ötlet volt, mivel csak a városon kívül tudok megállni benzint vételezni. Az út Moszkva és Leningrád között kereken 700 kilcsi. Ez elméletben max. 9 óra, ha minden összejön. Az első 300kilcsin falu falut ért, és az út egyiket se kerülte el. Kicsit szenvedős volt, de nincs mese menni kell. Egységnyi idő múltán kifogy a petrol a szerszámból, úgyhogy kiállok tankolni. A tankolás közben összeakadok egy moszkvai motoros különítménnyel, akikkel együtt folytatjuk utunkat, a már megkezdett cél felé. A csapat nem semmi. Megnyugtatnak, hogy a rendőrök nem piszkálják a motorosokat, mert mindenki rohan a Harley Davidson fesztiválra, ami ma kezdődött Leningrádban. Ohh...
Nadim a vezető, és 130-as tempóval repeszt a várásokon keresztül is. Nem győzök kapaszkodni. Az út maradék része izgalmasan telik. Hol kapaszkodom 160-as tempónál, hogy megnyugszom, hogy csak 120-al kell veretni Nadim után.
Leningrádot este 8 környékén érjük el. Leválok a csapatról, és keresek egy szállást estére. Szerencsére második próbálkozásra találok egy kissé lepukkant helyet, ahol van egy tiszta szoba, amit ki is vételezek 3 éjszakára.

Kép(ek)

Térkép

Koordináták: 59.924909, 30.357285

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.