R2D #13

Ennyi ideje tag
2011. 04. 28., cs – 11:11
karcsika küldte be 2014. 08. 17., v – 14:49 időpontban

Elérni Marrakest.

Reggel korán felkelek, és megszervizelem az egyik turista verdáját. A kasztni hullt szét, de egy kis kötegelővel gyorsan orvosolom a problémát. Marathoni etap a mai, át kell kelni az Atlaszon, úgyhogy hozzá is fogok.

A dirhamom a végét járja, de mivel szombat van, így nem sok bank van nyitva. Benzint is kénytelen vagyok olyan kúton venni, ahol elfogadják a kártyámat. A rend éber őrei a semmi közepén lekattintanak 84-el, természetesen a 60-as táblánál. Egy fél órás diskurzus után megvesztegetem őket 10euroval, és mindenki boldog. Ők, hogy lett 10eurojuk, és pedig azért, hogy támogathattam a rend korrupt őreit Marokkóban. Fincsi. :-)
Este futok be Marrakesbe. az első feladat szállást találni. Ez nem tűnik bonyolultnak, mivel minden sarkon van szálloda, de azt hozzá kell tennem, hogy 4 szállodába mentem be, amiből 3 tele volt, amiben volt üres szoba, ott meg 120eurot kértek egy éjszakáért. Uhh. Este 11. Szállás nuku. Bolyongok a városban, mikor kiszúrok egy zöld világító hotel feliratot egy sikátorban. Bemegyek. 38 euro 1 éjszaka. Azonnal kiveszek egy szobát 2 éjszakára. A motor a közeli mélygarázs legmélyén pihen, én pedig bevetem magam a fürdőkádba. Az élet apró örömei. Egy meleg vizes fürdő 2 hét után. Perfect!
Vacsorára chicken tazsint fogyasztok, egy citromos üdítővel.
Holnap délután felderítem a bazárt. Állítólag csodálatos.

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.