R2D #17

Ennyi ideje tag
2011. 04. 28., cs – 11:11
karcsika küldte be 2014. 08. 28., cs – 19:01 időpontban

Szóval a dolog úgy alakult, hogy reggel elindultam Fésből. A város nagyon tetszett, de sajnos mennem kell tovább. A hegyi utat választom, mert az talán izgalmasabb egy kicsit, mint ha a főúton húznám végig. Menet közben az orrom előtt egy másik motoros tűnt fel. Gyorsan lestoppoltam, és egy kávé mellett kiderítettem, hogy kicsoda. Frank Németországból. Egy ősöreg 650-es KTM-et hajt, ami igencsak viharvert. Marokkó keleti szegletéből jön, és megy Tangerbe. Hurrá! Együtt csapatjuk tovább, a maradék 300 kilcsit. Az út tetszik. Az aszfalt hol jó, hol rosszabb, hol pedig nincs. Tanger előtt egy szolid 80 kilcsivel megállunk egy tajint enni, egy tradícionális halászfaluban. Az étel finom, és mindketten kiegészítjük egy kis faszénen sült hallal. A halból soha nem elég. Frank Tangernek megy, mert a motort kommpal szállítja Olaszba', én pedig Ceutának veszem az irányt. Én lábon, azaz keréken megyek haza.
A határ Ceutánál gördülékenyen megy, nincs egy óra a teljes procedúra. A kompra se várok sokat, max. 1 óra. Szépen elnyeli a hajó a motort, majd 1 óra alatt, immáron sötétben megérkezek Európába. Újra. :-)
Nekilódulok egy szállás felkutatásának. Bolyongok egy órát, mikor felfedezek egy szállodát, azaz mindjárt kettőt is az út mellett. Az egyikben van még 2 üres szoba, ággyal, és igen borsos árral. Hajnali fél 1 van, úgyhogy nem teketóriázok, kiveszem az utolsó előtti szobát. Felcuccolok, letusolok, majd alvás.

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.