R2D #18

12 years 9 months
karcsika küldte be időpontban

Reggel irány Gibraltár, és a majmok. Felkaptatok a sziklára, majd egy üres parkolóban letámasztom a motort. Egy komplett majom hadsereg áll lesben a korlát mögött. Vannak aprók, kölykök, és nagyobbak is. Fotózok, videózok, mikor az egyik kölyök betámadja a motort. Felül a doboz tetejére, és nekilát kicsomagolni a pulóverem a reklámszatyorból. Sajnálattal veszi tudomásul, hogy a pulcsi nem ehető, így odébb áll. Az egyik makimama kisgyerekét meg szeretném simizni, de a mama nem engedi. Gyorsan odébb vonul a család.
A makihadsereg után Lisszabonnak veszem az irányt. Az út fenn kanyarog a hegyekben, és nagyon élvezetes. Nincs túl meleg, és Andalúzia gyönyörű hely. Nem győzök elég lassan menni, hogy mindent lássak. Délután érek Lisszabonnba, és egy szállás felkutatása után, egy vacsora és egy sör kíséretében megírom a mai napot a blogba.
Reggel összeszedem a cuccom, majd segítek a parkolóban egy angol családnak, a lepukkant O*el megjavításában. Kihervadt az akku, és se bikázásra, se tolásra, se sehogy nem indul. Sajnos egy óra barkácsolás után indulnom kell, mert irány Porto. Az út kicsit uncsi, de egyszer csak Portóban leledzem. 15db panzió felkeresése és 15 elutasító válasz után, végre egy kis utcában találok egy utolsó szobát egy családi panzióban. Az ár jó, úgyhogy 2 napot maradok. A motor egy közeli parkolóházban sziesztázik, és én is kialszom magam, mert kicsit kezdek fáradni.

Kép(ek)

Térkép

Koordináták: 36.130259, -5.349483

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.