R2D #23

13 év
karcsika küldte be időpontban

Andorra után nekivágtam a Franciáknak. Édesanyámék egy kisebb különítménnyel jönnek nyaralni, úgyhogy ma este találkozom Velük. Andorrából a hegyeken keresztül jövök, néhol az orromig se látok a felhő és a köd miatt. Szerencsére már az új motoros dzsekimben csinálom, úgyhogy nem cidrizek.
Az út gyönyörű, és délután érem el Villeneuve-Loubetet, ahol a találka van megbeszélve. A szállás neve nem jól van kiírva, úgyhogy leülök a folyó partján, és várom a csapatot. Egy óra várakozás után be is futnak, és gyorsan intézünk egy szobát nekem is. A (hazai)vacsora elfogyasztása után megtámadjuk a szomszédos bárt, és egy kis termelői bor elfogyasztása után mindenki vígan húzza a lóbőrt.

Reggel nekiindulunk Monaconak. A motor pihenőnapot kap, és én is a csapattal megyek.
Megtekintjük az Óceánográfiai múzeumot, amit még a Kapitány alapított. A kiállítás nagyon szép, a halak és a cápák is. Mivel szeretek búvárkodni, így nekem nem akkora élmény, mint a szülőknek. A múzeum után bemegyünk a Katedrálisba, ahol egy pár fotó elkészítését követően megyünk vissza a kocsihoz. A szállásra érve egy közös vacsora következik. Tészta, és egy kis husi. A bor természetesen nem maradhat el!

Holnap reggel irány Olaszország. :-)

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.