AATBS #29

12 év 7 hónap
karcsika küldte be időpontban

Lozenets
Szóval, az eredeti terv úgy volt, hogy időben nekifogok a határnak, hogy ne kelljen a melegbe a határon görcsölni. Ezzel szemben sikerült elaludnom, és nyolckor kelnem. Sebaj. Nyaralós motorozás van, vagy mifene. :-)
Komótosan összepakolok, betuszkolom a cuccokat a dobozokba, és megyek a Lady Carnevale-hoz, aki az elmúlt 2 éjszakát egy autóparkban töltötte. Neki is kijár a lazulás, és a pihenés, nem csak nekem. Szóval lementem a szerszámért, és legnagyobb örömömre meglett a bicskám! Beesett a hátsó csomagtartó és az ülés közé. Hatalmas vót az örö és a bódottá'! :-)
Nekifogtam a kisebbik határnak, mivel ma mindenképpen a Fekete tengernél akartam aludni. Api előre ment még tegnap, úgyhogy van egy kemping, ahol én is aludni fogok. Szóval felvonulok a határra, a zsebemben 2db üdvözlő ajándékkal, amit a rend éber őreitől kaptam. Kifizetni nem igazán akarom, mivel nem szponzorálom a török Jandarma-t, inkább a nőimnek vételeztem a bazárban cuccokat, a gyorshajtási pénzen. :-D
Szóval felvonultam a határra, hol összesen 2 bódé és egy kőépület van. Először jön a rendszám, majd a police, és a vám. Imádkozom...
A vámos mondja, hogy van 3db procedúra, mielőtt kiengednek. Valamiért úgy érzem, hogy kell a pénzem a törököknek. Szerencsém lett, ugyanis nem vagyok még benne a gépben. A tetszetős vámos csaj átnézi a pakkomat, és közli, hogy minden csodálatos. Pecsét, és már repesztek is Bulgáriába. Természetesen a büntetést nem fizettem ki. Majd jövőre. :-) Az út csodálatos, és nagyon jó tempót megyek. Kiállok egy fél óra után, megtankolom a motort, mivel itt azért nem török árak vannak benzin ügyileg. Időben elérem a kempinget, ahol egy kis keresés után megtalálom Api ronda törölközőjét a fára aksztva. Szuper! Felhúzom a sátrat, és várom a társam. Kisvártatva meg is érkezik, és örömmel konstatálom, hogy szuper jó a kemping amit talált. Van wifi, fészcsi, puszcsi, lávcsi, meg szercsi is. :-)
A mai menü sör, chips, meg efféle diétás cuccok...

Kép(ek)

Térkép

Koordináták: 42.210465, 27.80654

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - arob küldte be 2013. 08. 26., h – 15:57 időpontban

Figyelj csak Bicskás Karesz nem tartozom a nőid kategóriába de remélem hozol valami szuvenyírt! :D