AATBS #8


Atazhukino

A reggel 7-re tervezett indulásból 10 óra lett. Én felkeltem időben, de Api 9-ig aludt. Kinéztem az ablakon, és ömlött az eső. Api felkelt, és lementünk reggelizni. Az első normális reggeli elfogyasztása után nekiindultunk a mai etapnak. Az út igazából nem nagy kaland, de az esti szállás megtalálása annál nagyobb. Foglalkozzunk ezzel. :-)
Szóval mentünk, mendegéltünk, és egyszer csak elértük a Kaukázus hegyeit. Monumentális. Az esti szállást Baksanban terveztük, de nagyon lepukkantnak tűnt a hely. Api erősködött, hogy fogjunk neki az Elbrusznak, nekem pedig nem volt kedvem hozzá. Az ég nem valami szépen nézett ki, és úgy gondoltam, hogy szétázunk, és a földúton rodeózva kell közlekedni a térdig érő iszapban. Nyeltem egy nagyot, és mentem Api után. A 2. faluban megállt egy boltnál, és kérdezősködött, hogy merre lehet valami motel. Én a boltban eközben egy olajos hal konzervet vételeztem. Az olajos hal elfogyasztása után kijött a boltos Apival, és mondta, hogy alhatnánk a barátjánál. Hmmmmzzzz.
Darab idő múltán megérkezett a barát, aki közölte, hogy mehetünk utána, és mutatja az utat. Egy picike faluban repeszt előttünk a Ladával, mi meg utána. A falu leginkább az 1980-as évek Magyarországjára hasonlít, és az épületek masszívan szocreál beütésűek. Kemény. 5 perc motorozás után egy elhagyatott telepre érünk, és közli, hogy ez az ojjektum. Huha...
Api bemegy, és közli, hogy ez egy autószerelő műhely. Kicsit megijedek, hogy most mi is lesz pontosan. Api megnyugtat, hogy van fent egy szoba, ahol van 3 ágy, és lehet zuhanyozni is. Rögtön ki is vesszük az ojjektumot egy éjszakára. A szobával pontosan szemben van a vízi erőmű, úgyhogy kényelmesen, és szuper morajlás kíséretében alszunk majd el. A desszert az, hogy van internet, mitöbb WiFi is!
Pápuszcsi!


Térkép

Ossza meg ismerőseivel!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Akkor az Elbrus holnap jön...

Igen, mert eléggé ítélet időnek nézett ki a ma délután. De holnap támadunk! :-D

Ahogy nézem, korán is indultatok! És ezekben a percekben már ott is vagytok! :-)))