Augusztusi mocizás #18

karcsika küldte be 2012. 08. 30., cs – 20:33 időpontban

Antalya
Nem túl korán térek magamhoz, és a recepciós segítségével felpakolom a motort. Nekifogok az Antalyaba vezető útnak. A tengerparti utat választom, ami a hegyekben néhol elég gyatra. Sőtt, mondhatom azt is, hogy gyakorlatilag csak kátyú van. Az utat már ismerem, úgyhogy nem sok meglepi van. Dél körül megállok egy banán reggelire, mivel a szálláson örültem annak, hogy ágy van a szobába, nem, hogy még reggelit is adjanak. A banánárus nem tud csak törökül, de ahogy kihámozom, némi pénzért az asszonya is eladó. Betolok az arcba vagy 10db apró banánt, ami valamiért sokkal finomabb mint otthon.

Az árus meghív 2 teára, amit nem utasítok vissza. A maradék 200 kilcsit letolom 1 popóval, és már alig várom, hogy Antalya legyen a gps-en. Elérem Alanyat, ahol elkezdődik a luxus. Rengeteg hotelen kint a for sale tábla, úgyhogy gondolom itt is megérkezett a válság. Nincsennek sokan az úton, úgyhogy kényelmes 130-as tempóval végre elérem. van egy pár versenyzős alkatú 525-ös BeleMindenWacak, meg Opel Vectra, de hamar elvéreznek. Nincs bennük elég kraft. :)
Kora délután megérkezem a jól bevált hotelbe, ami nem drága, és jó a kaja is. Úgy döntök, hogy a check in után lecsapatom, és megtankolom a lányt. A mosó csak 1 lírással megy, és a kúton összesen 1db volt. Kénytelen vagyok elmotorozni, és 1 lírást szerezni. Nehezen, de hozok 10db fém 1 lírát, úgyhogy már fürdetem is a hab testét a csajnak. A fürdőzés után visszagurulok a szállásra, és megvacsizok. Holnap megyek merülni Kemerbe a fiúkhoz, úgyhogy ma kialszom magam rendesen.

Jelenleg itt vagyok: http://spotwalla.com/tripViewer.php?id=52ac5027cae3cdb22

Kép(ek)

Térkép

Koordináták: 36.85337, 30.78953

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Hozzászólások

Permalink - zsé. küldte be 2012. 09. 02., v – 09:37 időpontban

Csákó!
Úgy fest a hangvételed,hogy idáig azért egy zabszemmel tűzdelt mocizás volt.Ezután egy felhőtlen
és felszabadult nyaralásnak nézel elébe.
Vagy tévednék?!

Permalink - karcsika küldte be 2012. 09. 08., szo – 21:31 időpontban

Irán is izgalmas. Csak ott egy picivel komolyabb a helyzet...:-)))